De genomineerden voor de Duurzaam Bouwen Awards 2018 zijn bekend gemaakt door de vakjury. Woonbedrijf is genomineerd in de categorie ‘meest duurzame woningcorporatie’. En daar zijn we natuurlijk heel trots op. Op 1 februari 2018 worden de winnaars bekend gemaakt.

Nominatie Duurzaam Bouwen Awards 2018

Naast Woonbedrijf zijn corporaties Woonstichting 'thuis en Woonwaard genomineerd. Verder zijn er ook de drie kanshebbers geselecteerd binnen de categorie ‘meest duurzame project’ en ‘meest duurzame gemeente’.

De Duurzaam Bouwen Awards zijn een initiatief van abcnova, W/E adviseurs, FSC Nederland en Duurzaam Gebouwd. Meer informatie over de awards is te vinden op de website van de Duurzaam Bouwen Awards.

In dit filmpje vertellen onze collega's over de duurzame keuzes van Woonbedrijf.

Update: Uitslag bekend gemaakt

Op 1 februari is de uitslag bekendgemaakt tijdens het Duurzaam Bouwen Congres. Woningstichting 'thuis is de winnaar geworden in de categorie 'meest duurzame woningcorporatie'. Wij feliciteren woningstichting 'thuis! We zijn super trots op onze nominatie en dat we daarmee dat we daarmee één van de meest duurzame corporaties van Nederland zijn. We blijven graag samenwerken met 'thuis en elkaar inspireren!