​​​​Ieder jaar krijgen veel medewerkers een eindejaarsgeschenk van hun werkgever. De medewerkers van Woonbedrijf kunnen zelf hun kerstpakket samenstellen. Dan is het ook mogelijk om (een deel van) het kerstgeschenk te doneren aan de Voedselbank. Deze keer zijn de giften aan Voedselbank Geldrop-Mierlo geschonken. Totaal is er een mooi bedrag van € 1.455,00 opgehaald.

Versproducten

Voor dit bedrag zijn bij de Albert Heijn in Mierlo bonnen gekocht voor versproducten zoals zuivel, groente en fruit. Als deze producten in de aanbieding zijn, koopt Voedselbank Geldrop-Mierlo deze producten met de bonnen. Zuivel, groente en fruit zijn een goede variatie in het pakket waar vaak al veel houdbare producten zitten.

Goed terecht

Voedselbank Geldrop-Mierlo helpt mensen die moeite hebben de touwtjes aan elkaar te knopen. En voorkomt op deze manier ook verspilling van voedsel. Gevers en ontvangers zijn hiermee dus gebaat. Woonbedrijf heeft als woningcorporatie gekozen voor de Voedselbank Geldrop-Mierlo omdat die zeer goed werk verricht. In Geldrop-Mierlo verhuren wij ook veel woningen.