Circulaire afbouw Glaskring

Ontwerp jij mee aan ons circulair woonproject?


Wij werken aan circulaire sociale woningen op Strijp-S in Eindhoven en zoeken samenwerkingspartners. Doe je mee in onze proeftuin? Wil je een nieuw product met ons testen en monitoren? Dit is je kans!

Ontwerp jij op professioneel niveau? Dan nodigt Glaskring je uit om een voorstel te maken voor het ontwerp van dit circulair woonproject. Aanmelden kan tot 20 september 2019. Een beoordelingscommissie maakt een selectie uit de ingediende voorstellen. Deze worden gerealiseerd en getest in de woningen en gepresenteerd tijdens DDW19.

Het is van belang dat het ontwerp volledig circulair is. We letten dan ook op de herkomst én de toekomst van de materialen.

Zet jezelf in de kijker...

Winnende prototypes worden gerealiseerd in een of meer van de 20 circulaire woningen. Van alle realiseerbare en inspirerende inzendingen wordt een expositie gemaakt tijdens de Dutch Design Week 2019.

... en versterk het netwerk van circulair bouwen

We verbinden circulaire ontwikkelingen door samen te bouwen, te leren en evalueren. We versterken de netwerken van de landelijke corporatiesector, internationale ontwikkelingen en Cirkelstad.

Voorstel indienen?

Dat kan in deze categorieën:

  • Voor in de badkamer
  • Voor in de keuken
  • Buitenruimte
  • Afwerking binnen
  • Afwerking buiten
  • Overige woning gerelateerde zaken
Dus heb jij een circulair ontwerp dat past in dit project? Schrijf je in!

Aanmelden

Doe je mee? Meld je aan bij c.smits@woonbedrijf.com.
Verstuur ook je definitieve inzending per e-mail naar c.smits@woonbedrijf.com.

Je producten kun je opsturen of afgeven bij Inbo, Scherpakkerweg 15, 5616 HP Eindhoven. Alles onder vermelding van: Glaskring Open Call.

Update 25 september 2019: Inzendingen

De selectie heeft plaatsgevonden. Alle inzenders worden persoonlijk benaderd. De resultaten van de Open Call worden tijdens de Dutch Design Week gepresenteerd.