Gladiolusstraat en Woonbedrijf sluiten 2017 positief af.
Tijdens het Pinksterweekend was er een grote brand in het appartementengebouw in de Gladiolusstraat. Gelukkig raakte er niemand gewond, maar het was voor de bewoners én voor Woonbedrijf een heftige ervaring. Na de brand werkten Woonbedrijf, politie, brandweer en gemeente intensief samen om de bewoners te helpen. Helaas moest een aantal bewoners tijdelijk ergens anders wonen omdat hun appartement onbewoonbaar was.

De schade was groot. Er werd maandenlang gewerkt aan het herstel van de schade aan het gebouw en de appartementen. Het geduld van de bewoners werd behoorlijk op de proef gesteld.

Eind november woonden alle mensen weer in hun eigen appartement. Tijd om de bewoners te bedanken voor hun geduld en vertrouwen. En nóg belangrijker: het jaar 2017 op een positieve manier samen af te sluiten. Daarom nodigden we alle bewoners uit om samen te genieten van een gezellige en lekkere high tea. Iedereen heeft genoten van de fijne middag én van al het lekkers wat op tafel stond, verzorgd door De Ouwe Taart.