Woningen feestelijk opgeleverd
Er is weer een deel van de nieuwe wijk Lage Heide in Dommelen gereed. Rond de jaarwisseling heeft Woonbedrijf 39 nieuwe huurwoningen opgeleverd. Inmiddels hebben de bewoners hun intrek genomen in de 33 eengezinswoningen en de 6 patiowoningen en is het tijd voor een feestelijke oplevering. De bewoners luidden op donderdag 3 maart 2016 samen met de gemeente Valkenswaard, ontwikkelaar Project Zuid en Woonbedrijf het ontstaan van dit nieuwe stukje Lage Heide in.

Als symbolische afronding van alle werkzaamheden werden vijf beukenhagen geplant door één van de nieuwe bewoners, mevrouw Kokmeijer, samen met Ingrid de Boer, algemeen directeur Woonbedrijf en wethouder Mart Wijnen van de gemeente Valkenswaard. Dit gebeurde bij de patiowoning aan de Abt van den Eijndenstraat 11. Na afloop van de feestelijkheden kregen alle bewoners nog een klein welkomstgeschenk; een Blije Bijentas met bloembollen. Die kunnen ze meteen gebruiken bij het aanleggen van de tuinen.

Lage Heide, thuis in Valkenswaard
De nieuwe wijk Lage Heide in Valkenswaard ligt aan de zuidkant van Dommelen en ten westen van de Luikerweg. Het project biedt een grote variëteit aan woningen; vrij te bebouwen kavels, rij- en hoekwoningen, tweekappers, (semi) bungalows en vrijstaand geschakelde woningen met een ruime keuze uit types, prijsklassen en architectuur.