Op 1 juni heeft Woonbedrijf 493 huurwoningen overgenomen van woningcorporatie Mooiland. We hebben er dus veel nieuwe huurders bij! Voor hen verandert er niets. Zij houden dezelfde huurovereenkomst en huurprijs. Nog vóór de officiële overname maakten we alvast persoonlijk kennis met onze nieuwe huurders. Dat vonden zowel de huurders als wij erg prettig!

Hieronder vertellen onze nieuwe huurders over de kennismaking.

Fruinlaan, Woensel-Noord
Een reactie van de bewonersorganisatie: "Wij willen jullie bedanken voor de goed voorbereide kennismakingsbijeenkomst. Volgens ons is deze buitengewoon goed verlopen. Door jullie is duidelijk uiteengezet wat Woonbedrijf doet, met invulling van de poppetjes zodat onze bewoners weten waar ze aan toe zijn".

Jerusalemlaan en Judealaan, Woensel-Noord

Een nieuwe huurder: "Wij wonen hier middenin een wijk met allemaal woningen van Woonbedrijf om ons heen. Bijna een jaar heb ik met jaloezie gekeken naar jullie inbreng en het onderhoud dat jullie aan die woningen deden. En nu zijn wij onderdeel van Woonbedrijf geworden. Ik vind dat erg prettig en aangenaam."

En een tegeltjeswijsheid van een andere nieuwe huurder: "De koffie en taart waren heerlijk. En je weet wat zegen: is de koffie en zoetigheid lekker, dan deugt de gast."