Jouw gezondheid, die van onze collega’s en van anderen is belangrijk. Ook na de versoepelingen van 26 juni houden we ons aan de RIVM-richtlijnen. Dat betekent dat onze dienstverlening deels is aangepast. Onze Woonwinkel is alleen op afspraak geopend.

Onze Woonwinkel alleen open op afspraak

Je kunt nu dus niet zomaar even binnenlopen. Veel zaken regel je eenvoudig via onze website www.woonbedrijf.com. Tussen 9.00 en 17.00 uur kun je ons ook bellen op 040 243 43 43. We bedanken je voor je begrip.

We plannen weer reparaties in

Eerder voerden we vanwege corona alleen spoedreparaties uit. Nu is het mogelijk om alle soorten reparaties weer in te plannen. Reparaties met spoed en reparaties zonder spoed. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen. Door de vakantieperiode kan het zijn dat je iets langer moet wachten totdat de reparatie wordt uitgevoerd.

Let op: als je (of medebewoners) gezondheidsklachten hebt, verzetten we graag de afspraak.

Als we bij je thuis komen dan doen we dat veilig


Jouw gezondheid, die van onze collega's en van anderen staat bij ons voorop. Komen we bij je thuis? Dan doen we dat op de volgende, veilige manier:

  • medewerkers met verkoudheids- of griepklachten, koorts enzovoort blijven thuis;
  • heb je (of je huisgenoten) gezondheidsklachten of zit je in thuisquarantaine? Meld dit dan bij ons. We maken dan een nieuwe afspraak;
  • we desinfecteren onze handen;
  • we schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand.

We doen ons best om de achterstand van reparatieverzoeken weg te werken

De afgelopen maanden hebben we veel reparatieverzoeken ontvangen. We doen ons uiterste best om dit grote aantal reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. De grote hoeveelheid verzoeken zorgt er helaas voor dat er een achterstand is ontstaan. Om deze achterstand te verkleinen hebben we met onze wijkaannemers afspraken gemaakt. Zij helpen onze eigen buurtvakmannen met het uitvoeren van reparaties.

Hulp bij financiële problemen

Kom je in de financiële problemen door corona, of door iets anders? Dan kun je via deze website een betalingsregeling aanvragen. Zo voorkom je een betalingsachterstand. Dit kan als je inlogt op 'Mijn Woonbedrijf'. Hier lees je meer over een betalingsregeling.