Ruim een jaar geleden (oktober 2020) verhuisde ons woningaanbod van Woonbedrijf.com naar www.wooniezie.nl. Hierdoor hebben woningzoekenden met één inschrijving toegang tot (sociale) huurwoningen van alle aangesloten corporaties in de regio. Het zoekgebied is daarmee groter. Daardoor zie je meer beschikbare woningen in één keer. Om te kunnen reageren op woningen ben je ingeschreven bij Wooniezie. Maar let op, deze inschrijving moet je ieder jaar verlengen. Je krijgt hiervan automatisch bericht. Je hoeft dus zelf geen actie te ondernemen. Controleer wel regelmatig of je inschrijving nog klopt.

Inschrijven bij Wooniezie is gratis

Én met deze inschrijving ben je ingeschreven voor de totale regio. Daarom kun je ook reageren op woningen in andere gemeenten. Verleng wel ieder jaar je inschrijving om te kunnen reageren. Wooniezie brengt je hierover een maand van tevoren op de hoogte.

Controleer regelmatig of je inschrijving nog klopt

Reageer je op een woning, maar kloppen je gegevens niet? Dan kan de corporatie je geen woning aanbieden. Het is daarom belangrijk dat je je gegevens regelmatig controleert. Is er iets veranderd? Pas dit dan direct aan in je inschrijving. Dat doe je door in te loggen op www.wooniezie.nl.

Houd je gegevens en inschrijving actueel bij Wooniezie

Dus controleer regelmatig je gegevens en verleng ieder jaar je inschrijving. Ook dit is gratis. Dan kun je probleemloos blijven reageren op woningen in de regio.

Lees meer over:
Woonbedrijf gaat per 1 oktober over naar Wooniezie
Woningaanbod Woonbedrijf