Op woensdag 25 oktober van 17.00 – 20.30 uur houdt Woonbedrijf een Kenniscafé

Hier kun je als bewoner meedenken over het zelf verduurzamen van je huis: ‘groen-het-zelf’. Bijvoorbeeld het zelf regelen van isolatie, zonnepanelen, een groendak, warmtepomp, elektrisch koken, een regenton enzovoort.

Nu geven we vaak geen toestemming om dit zelf te doen
Daar zijn veel redenen voor. Zo hebben we te maken met een eigen planning, leveranciers, wetten en regels, veiligheid, verzekeringen… We vinden het vervelend om ‘nee’ te zeggen. Want we willen graag dat je fijn, betaalbaar en duurzaam woont.

We zoeken 32 enthousiaste ‘groene’ bewoners die mee willen denken
Wat zou je in huis graag zelf willen én kunnen doen? En hoe kan Woonbedrijf hierin helpen? Waar loop je nu tegenaan? Ga in gesprek met andere bewoners en deel je mening met ons. Let op: we geven geen garanties dat alle ideeën straks uitgevoerd worden. De bijeenkomst is vooral om wensen, ideeën en meningen te verzamelen. Die nemen we mee als we gaan kijken naar wat anders en beter kan. De bijeenkomst is er ook niet om klachten te behandelen. Wil je een klacht melden? Kijk dan op www.woonbedrijf.com/klacht-melden.

Meld je aan voor het kenniscafé via groenhetzelf@woonbedrijf.com

Alle bewoners zijn welkom! Of je nu verstand hebt van duurzaamheid of niet. Of je nu 20 jaar bent of 80 jaar. We horen graag je mening. Zet in de mail: je naam, adres en of er een onderwerp is waar je graag over wilt praten. Daarna sturen we je snel het programma en meer details. Vragen? Ook die kun je naar ons mailen op bovenstaand adres.

Je reiskosten naar ons kantoor (Wal 2) worden vergoed.