We ontvangen signalen dat onze woningen op andere websites worden aangeboden zonder onze toestemming. Wij raden onze woningzoekenden aan om alleen te reageren op onze woningen via Wooniezie.

Op internet zijn veel websites te vinden die inzicht geven in het aanbod van woningen. Ook voor woningen in Eindhoven. Helpt dit jou in je zoektocht naar een woning, dan is dat natuurlijk erg fijn. Maar let op! Er zijn helaas ook websites die onze woningen aanbieden zonder onze toestemming, zoals www.huurportaal.nl. Soms vragen ze ook nog veel geld per maand om het aanbod te kunnen zien. Zij kunnen jou geen woning of kamer verhuren, of een huurcontract bieden voor onze woningen.

Waarschuwing van Aedes

Aedes waarschuwde vorige week al over de website www.destapnaarhuren.nl. Op deze website wordt tegen betaling van 1500 euro per persoon een cursus aangeboden die belooft cursisten te leren hoe ze binnen enkele maanden een sociale huurwoning kunnen krijgen. Wij raden onze woningzoekenden aan om deze training niet te volgen. Dit bedrijf doet beloftes over sociale huurwoningen die niet kunnen worden waargemaakt!

Bij Woonbedrijf is inschrijven altijd gratis

Ook het woningaanbod is voor iedereen te bekijken. Let dus goed op bij welke woningaanbieder je terecht komt via het internet. Betalen om ons woningaanbod te zien via Wooniezie hoeft niet.