Namens de HvW (Huurders van Woonbedrijf) nodigen we je uit voor een gezellige avond op woensdag 15 mei met een hapje en een drankje. Het thema is duurzaamheid. Het wordt een inspirerende avond met de enige echte Steye van Dam (Eindhovenaar, bekend van tv). Dat wordt leuk! De exacte invulling van het programma houden we nog even geheim, maar we kunnen je verzekeren dat het een bijzondere avond wordt. We gaan samen met jou de toekomst verkennen. Alleen al om die reden moet je erbij zijn!

Daarnaast is het een avond om in gesprek te gaan met het bestuur van de HvW en de medewerkers van Woonbedrijf.

De Stichting en huurdervertegenwoordiging

De HvW organiseert 3 keer per jaar een bewonersbijeenkomst voor alle (toekomstige) huurders van Woonbedrijf. Jouw aandeel is van belang. Dus als je meer wil grip wil krijgen, kom dan. En als je vindt dat je ergens je steentje aan bij kunt dragen, kom dan ook. En als je het niet weet maar je bent nieuwsgierig, kom dan zeker op woensdag 15 mei! Er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je wel even vooraf aan.

Locatie

‘Strand365’, Heerseweg 49 in Veldhoven

Programma

19:15 – 19:30 uur Inloop
19:30 uur Aanvang bijeenkomst
19:40 – 20:10 uur Spreker Steye van Dam
20:10 – 20:15 uur Pauze
20:15 – 21:15 uur Workshop
21:15 – 22:00 uur Borrel (inclusief een wrap-up van de workshop)

Aanmelden

Er zijn geen kosten aan verbonden. We horen wel graag vóór 12 mei of je komt (in verband met de catering) via secretariaat@huurdersvanwoonbedrijf.nl of telefonisch via 040 236 40 31.

OV en parkeergelegenheid

Parkeren is gratis en er is een bushalte recht tegenover de locatie.

Hopelijk tot woensdag 15 mei!
Namens het bestuur van de Huurders van Woonbedrijf