Op de locatie van de Internationale School en het Grafisch Lyceum komt ruimte voor ongeveer 400 woningen. Aan de Humperdincklaan in de wijk Blaarthem komen zowel huurwoningen van Woonbedrijf als koopwoningen van Heijmans. Deze ontwikkeling is een samenwerking tussen Woonbedrijf, Heijmans en de gemeente Eindhoven.

Het gaat om 2 appartementencomplexen met ieder een binnenhof in het midden als ontmoetingsplek voor bewoners. Aan de Humperdincklaan komen ook eengezinswoningen. Dit betreft allemaal koopwoningen van Heijmans. In het plan is ook een buurtpark voorzien.

Parkeren
Onder de gebouwen komt een parkeergarage.

De planning
Het bestemmingsplan voor de Humperdincklaan is vastgesteld door de gemeenteraad maar is nog niet onherroepelijk. Dat betekent dat we nog niet verder kunnen met de voorbereidingen om de vergunningen te kunnen aanvragen.

Als het bestemmingsplan onherroepelijk is kunnen we starten met de bouw. Hou deze projectpagina in de gaten voor meer informatie.

Interesse?
We verhuren de woningen ongeveer een half jaar voordat ze klaar zijn, via www.wooniezie.nl. Je kunt nu nog niet reageren. Je kunt je wel alvast inschrijven als woningzoekende bij Wooniezie. Als je al ingeschreven bent, is dat niet meer nodig.

Vragen?
Heb je vragen over dit project? Stel je vraag dan via het contactformulier en vul in dat het over de Humperdincklaan gaat.

In voorbereiding