Op de plek waar nu nog 42 eengezinswoningen staan aan de Jacob van Campenweg 46 tot en met 58 (alleen even), Van Zinnicqstraat 2 t/m 62 (alleen even) en Vitruviusweg 33 t/m 39 (alleen oneven) , gaat Woonbedrijf een nieuwbouwplan ontwikkelen. De woningen maken plaats voor appartementen, omdat de vraag naar woningen voor 1 en 2 persoons huishoudens erg groot is.

Participatie met de buurt
Woonbedrijf is de plannen voor de nieuwe appartementen en studio's nog verder aan het uitwerken. En daar betrekken we ook de buurtbewoners uit Prinsejagt bij.

Op dinsdag 21 mei was de tweede inloopbijeenkomst. Klik hier om de presentatie te bekijken.

Bij de eerste bijeenkomst hebben we veel reacties, tips en ideeën gekregen. Bedankt daarvoor! Woonbedrijf neemt deze input serieus. Klik hier voor de samenvatting van de punten die besproken zijn. We leggen ook uit wat we met deze punten doen.

Verder is er ook een parkeeronderzoek geweest rondom de plek waar de nieuwe woningen komen. Klik hier om het onderzoek te bekijken.

Wil je de eerdere presentaties en reacties terugkijken? Die vind je hier:

  • Klik hier om de presentatie van 19 maart 2024 te bekijken.
  • Klik hier om de opsomming van alle reacties, meningen, ideeën en suggesties die buurtbewoners hebben gegeven, te lezen.

Vragen?
Voor vragen over dit project kun je contact opnemen met het projectteam door een mail te sturen aan prinsejagt@woonbedrijf.com. Vergeet niet om je eigen gegevens er bij te zetten.

In voorbereiding