Contact

Heb je een vraag of ben je op zoek naar onze Woonwinkel? Wij helpen je graag! Vind hier alle informatie over waar je ons kunt vinden, onze openingstijden en hoe je ons het beste kunt bereiken.

Op veel vragen hebben we al een antwoord gegeven bij de veelgestelde vragen. Neem gerust een kijkje. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan helpen we je natuurlijk graag verder.

Let op! Staat er een medewerker van Woonbedrijf of een door Woonbedrijf ingeschakeld bedrijf onaangekondigd aan de deur? Zij kunnen zich altijd legitimeren. Vraag dus gerust naar die legitimatie en bekijk die ook goed. Twijfel je? Bel dan altijd Woonbedrijf op 040 243 43 43.

Contactgegevens


Telefoonnummer: 040 243 43 43
Op dit moment is het erg druk. Het kan daarom gebeuren dat je helaas lang moet wachten. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen.

Vragen of wil je iets aan ons doorgeven? Vul het contactformulier in Op dit moment is het erg druk. Het kan daarom wat langer dan 2 werkdagen duren voordat je antwoord van ons krijgt. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen.


Adres Woonwinkel: Wal 2, 5611 GG Eindhoven
Iets kapot? Vraag je reparatie online aan
Spoed? Bij gevaarlijke situaties, zoals een lekkende gasleiding en ernstige waterlekkages, kan je ons 7 dagen per week, 24 uur bereiken op 040 243 43 43

Postadres

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl
Postbus 280
5600 AG Eindhoven

Openingstijden

Woonwinkel: maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur.
Telefonisch: maandag t/m vrijdag 8.00 tot 17.00 uur.
Bij spoed bereik je ons ook buiten openingstijden via 040 243 43 43.

Let op, momenteel zijn er veel wegwerkzaamheden in de binnenstad van Eindhoven. Bekijk hier de actuele informatie.

Welkom in de Woonwinkel!

Heb je vragen die je het liefst persoonlijk aan ons stelt? Loop dan gerust binnen in onze Woonwinkel. De gastvrouwen heten je van harte welkom.

Je kunt in onze Woonwinkel terecht voor:

  • Antwoord op al je vragen over het huren van onze woningen.
  • Het betalen van de huur met je pinpas.
  • Informatie over het actuele woningaanbod.
  • Hulp bij het digitaal gebruikmaken van onze diensten via deze website.

Woonbedrijf op social media

Ook via onze social mediakanalen kun je je vragen aan ons stellen. Ons webcare team staat hier van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur voor je klaar.

Volg ons op:

Facebook Twitter

Let op met persoonlijke gegevens

Op social media kan iedereen alles meelezen. Let daarom op met het delen van je persoonlijke gegevens. Geef persoonlijke klantgegevens alleen via een privé bericht aan ons door, zoals een Private Message (PM) of een Direct Message (DM). Anderen kunnen er dan geen misbruik van maken.

Route en bereikbaarheid

Let op, momenteel zijn er veel wegwerkzaamheden in de binnenstad van Eindhoven. Bekijk hier de actuele informatie

Bereikbaarheid per bus

Vanaf station Eindhoven Centraal rijden er verschillende bussen naar halte Keizersgracht. Vanaf de bushalte zie je ons kantoor al liggen, op de hoek van de Wal en de Grote Berg. Kijk voor buslijnen op www.9292.nl.

Looproute vanaf station

Verlaat het station aan de stadzijde en ga naar rechts. Steek de weg over naar het 18 Septemberplein. Sla meteen links de Hermanus Boexstraat in. Loop rechtdoor, over de Markt en door de Jan van Lieshoutstraat. Sla op het Catharinaplein rechtsaf en loop de Kerstraat door. Aan de overkant van de weg zie je ons kantoor.

Fiets parkeren

Je kunt je fiets gratis bewaakt parkeren in de fietsenstalling Heuvel Eindhoven. Je kunt je fiets gratis onbewaakt parkeren in de Kerkstraat en voor het Stadskantoor.

Auto parkeren

Je kunt je auto betaald parkeren in Parking Hooghuis, parkeerplaats Bergstraat of Q-Park Stadhuisplein

Algemene informatie

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl
KvK nummer: 17058500
BTW nummer: NL 001037997b01
Rekeningnummer: 340 84 35
IBAN: NL90INGB0003408435
BIC: INGBNL2A
Incassant ID: NL79ZZZ170585000000