Onderhoud en renovatie

Wij vinden dat iedereen goed moet kunnen wonen, in een woning met kwaliteit. Om daarvoor te zorgen, zijn onderhoud en renovatie soms nodig.

Alle geplande onderhoud- en renovatieprojecten vind je op de pagina projecten:

Bekijk projecten

Ik wil meteen...

Naar de projectenpagina

Onderhoud

Veel van het onderhoud aan je woning, regelen wij voor je. Zoals het schilderen en herstellen van deuren, kozijnen en ramen of het plaatsen van een nieuwe cv-ketel. Gaan we bij je aan de slag? Dan krijg je van tevoren een brief van ons.
Voor kleine klussen ben je zelf verantwoordelijk, zoals het repareren van kranen. Houd je niet van klussen of kun je hier wat hulp bij gebruiken? Lees dan hier meer over ons Onderhoudsabonnement.

Renovatie

We onderhouden niet alleen woningen, maar verbeteren ze ook. Zo isoleren we verschillende onderdelen en zorgen we voor een betere ventilatie. Hierdoor wordt je woning comfortabeler en energiezuiniger. Zo’n renovatie is best ingrijpend. Daarom krijg je een vergoeding en ruim van tevoren uitgebreide informatie over de planning, de werkzaamheden en wat het voor jou betekent. Lees meer hierover in de Regeling Renovatie in Bewoonde Staat (1 juli 2023) en Toevoeging Regeling Renovatie in Bewoonde Staat (1 januari 2024)