Regeling volle dakgoten

Als je dakgoten vol zitten, bestaat het risico op overstroming of schade. Kies je voor de regeling volle dakgoten, dan maakt onze Bouwservice je dakgoten schoon als ze overlopen.

Ik wil meteen...

Een reparatie aanvragen

Wat is de regeling volle dakgoten?

Het is belangrijk dat je dakgoten goed schoonhoudt, zodat deze niet vol raken met mos en bladeren. Hierdoor kunnen je dakgoten overstromen of lek raken en schade veroorzaken aan je woning en spullen. Doe je mee met de regeling volle dakgoten, dan verzorgt onze Bouwservice het leegmaken van je dakgoten.

Voorwaarden regeling volle dakgoten (PDF)

De regeling geldt alleen voor bereikbare dakgoten. Onbereikbare dakgoten, bijvoorbeeld hoog in een flatgebouw, maken wij altijd voor je schoon.

Wanneer schoonmaken

Wij maken je dakgoten niet regelmatig schoon. Wij komen alleen als je dakgoten zo vol zitten dat er een serieuze kans bestaat op overstroming en schade.
Als je je pas voor de regeling aanmeldt op het moment dat je dakgoten vol zitten, betaal je de eerste reiniging zelf. Dit kost €52,-.

Inschrijving

Je deelname aan de regeling volle dakgoten geldt altijd minimaal 2 jaar. Behalve als je eerder verhuist natuurlijk. Deelname aan de regeling is niet verplicht. Lees ook de voorwaarden goed door.

Kosten regeling volle dakgoten

De regeling ‘volle dakgoten’ kost €0,70 per maand. Dit bedrag betaal je iedere maand tegelijk met de huur.

Als je deelneemt aan de regeling, maar er is geen groot risico op schade of overstroming, kost het schoonmaken van dakgoten door ons €52,-.