SeniorenPunt

Voor al je vragen over wonen, zorg en welzijn

Heb je een vraag over hoe je zo comfortabel mogelijk thuis kunt (blijven) wonen, welke zorg mogelijk is of zoek je misschien een woning met zorg dichtbij? Vragen die er mogelijk toe doen als je ouder wordt. SeniorenPunt helpt je graag verder. Van zelfstandig thuis wonen met of zonder zorg tot volledig verzorgd wonen. Voor korte vragen tot een persoonlijk adviestraject. Verhuurconsulenten van Woonbedrijf, Wooninc. en ’thuis en zorgadviseurs van Vitalis Woonzorg Groep helpen je graag.

SeniorenPunt biedt één aanspreekpunt voor:

  • Heldere informatie over wonen, zorg en welzijn.
  • Advies op maat.
  • Persoonlijke bemiddeling voor de overeenkomst met Woonbedrijf, Wooninc., Vitalis Woonzorggroep of ’thuis.

Vragen en afspraken

SeniorenPunt vind je in Eindhoven, Woensel:
Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Bel: 040 – 220 22 02

Makkelijk bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Een afspraak maken hoeft niet, maar is wel mogelijk. De koffie staat altijd klaar.

SeniorenPunt organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten

Tijdens een bijeenkomst vertellen een zorgadviseur en woonconsulent je uitgebreid over hoe in Eindhoven en omgeving wonen en zorg voor senioren georganiseerd zijn. Welke mogelijkheden er zijn en wat kun je doen om je voor te bereiden op een toekomst waarbij je wilt of moet verhuizen en er wellicht een zorgbehoefte ontstaat. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen.

Meld je via de website van SeniorenPunt aan voor de volgende bijeenkomst.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website van SeniorenPunt.

Ga naar SeniorenPunt.nl