Glasfonds

Als nieuwe huurder van Woonbedrijf ben je automatisch lid van ons Glasfonds. Dit is een soort verzekering voor glasschade. Gaat je raam stuk? Dan betalen wij in veel gevallen de reparatie.

Ik wil meteen...

Een reparatie aanvragen

Lid worden van het Glasfonds

Huur je al een tijdje bij ons? Dan ben je misschien nog geen lid. Weet je dat niet zeker? Kijk dan in mijn huurprijs of het Glasfonds er al tussen staat. Ben je nog geen lid? Stuur dan een bericht via ons contactformulier om een inschrijfformulier te ontvangen. Je bent al lid voor slechts €1,50 per maand.

Ruit kapot? Meld het!

Neem contact op met Alarm Glascentrale Verbo Glas via 040 245 56 55. Verbo Glas is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Wat vergoedt het Glasfonds?

Bijna alle ramen in je woning, berging en garage vallen onder het Glasfonds. Alleen schade aan bijzonder glas betaal je zelf. Denk hierbij aan glas in lood, geëtst glas (mat glas) en glazen balkonhekken. In het Reglement Glasfonds Woonbedrijf (PDF) en het Besluit kleine herstellingen (PDF) lees je hier meer over.

Is je raam door opzet stuk gegaan? De reparatie is dan wel verplicht, maar deze betaal je zelf. Denk bijvoorbeeld aan het intikken van je raam als je je sleutel kwijt bent of als iemand je ramen ingooit omdat hij boos op je is.

Let op: we vergoeden maximaal twee keer per jaar een reparatie aan je ramen. De 3e keer zorgt Verbo alleen voor een noodmaatregel.