Huur betalen

Betaal je huur op de manier die voor jou prettig is. Automatische incasso is het gemakkelijkst, dan hoef je zelf niets te doen. Je kunt er ook voor kiezen je huur zelf over te maken of om via iDeal te betalen. Kies direct hoe jij wil betalen in betaalwijze aanpassen.

Wanneer betaal je de huur

Vóór welke datum je je huur moet betalen, is afgesproken toen je je huurcontract tekende. Hier staat het ook in. Lukt het niet om de huur op tijd te betalen? Laat dat dan zo snel mogelijk aan ons weten.

Automatische incasso

Automatische incasso is de gemakkelijkste manier om je huur te betalen. Iedere maand schrijven wij automatisch de huur van je rekening af. Veranderingen in de huurprijs verwerken wij voor je. Je krijgt hier vooraf altijd bericht over.

Automatische incasso aanvragen

Regel het online bij betaalwijze aanpassen of download hier de machtigingskaart. Deze kun je via ons contactformulier versturen. Of print hem uit en breng hem langs in de Woonwinkel. Hiermee geef je ons toestemming om de huur elke maand automatisch af te schrijven. Natuurlijk kun je de automatische incasso op elk moment stoppen.

iDeal

Ga naar Online betalen om je openstaande rekening direct te betalen via iDeal.

Internetbankieren

Ons rekeningnummer is NL90 INGB 0003 4084 35 tgv Woonbedrijf SWS.HhvL. Zet je klantnummer en contractnummer bij de omschrijving, bijvoorbeeld K1234567-C123456.

Let erop dat je de letters vermeldt bij het kenmerk. Je klant- en contractnummer vind je op de eerste pagina van je huurcontract.

Contant betalen

Contant betalen kan niet bij Woonbedrijf zelf, maar wel in een kantoor van GWK Travelex. Het dichtstbijzijnde kantoor vind je op Centraal Station Eindhoven. Dit kost wel extra geld.

Ook hierbij vragen wij je om je klantnummer en contractnummer, bijvoorbeeld K1234567-C123456, bij de omschrijving te vermelden. Let erop dat je de letters vermeldt bij het kenmerk. Je klant- en contractnummer vind je op de eerste pagina van je huurcontract.

AcceptEmail

Met AcceptEmail ontvang je elke maand een digitale acceptgiro in je mailbox. Vanuit deze acceptgiro klik je direct door naar de beveiligde pagina voor internetbankieren van je eigen bank. Het bedrag, betalingskenmerk en ons rekeningnummer zijn al ingevuld. Je hoeft alleen maar akkoord te geven.

Aanmelden voor AcceptEmail

Ga naar Mijn betaalwijze aanpassen om je aan te melden voor betalen via AcceptEmail. Je hebt alleen een e-mailadres en een Nederlandse bankrekening met internetbankieren nodig.

Meer informatie? Bekijk hieronder het filmpje over AcceptEmail of kijk op www.acceptemail.com.


Pinnen in onze Woonwinkel

Je kunt de huur ook met de pin betalen in de Woonwinkel. Je kunt niet contant betalen. De Woonwinkel is op werkdagen open van 9.00 tot 17.00 uur. Het adres is Wal 2 in Eindhoven.